Vi gør det sammen

I modellen “vi gør det sammen”, har vi mulighed at for hjælpe jer, dele ud af vores erfaring og løse mindre tekniske opgaver.

I har selv arbejdet med implementeringen af løsningerne i alle detaljer.

Gratis rådgivning

Udvalgte kommune har valgt at “købe” nogle af vores timer fri, og stille dem gratis til rådighed for foreninger og haller.

Det betyder, at I kan få hjælp fra os på kommunens regning.

Klik på den ønskede kommune nedenfor at læse mere.

Rådgivningspakker

Vi tilbyder rådgivningstimer til dem, som har brug for hjælp til større eller mindre opgaver.

Timerne kan bruges til forskelligt – f.eks. sparring og rådgivning.

De kan også bruges at få løst mindre tekniske opgaver – eller holde møde med de frivillige.

Conventus-hjælp.dk

Conventus-Hjælp er et online univers, der gennem korte, præcise videoer og trin-for-trin guides hjælper dig trygt igennem alle de forskellige funktioner, som Conventus tilbyder.

Vi gennemgår sammenhængene mellem modulerne og viser dig de mest brugbare måder at skrue jeres Conventus-platform sammen på, så den passer til lige netop jeres behov.

Vi gør det sammen

Vi gør det sammen

Hos SJ-Hjælp har vi hjulpet mere end 300 frivillige organisationer til en lettere hverdag bl.a. gennem automatisering af administrative processer og simple strukturer. Vores møde med de mange organisationer har lært os, at alle kan få brug for hjælp og støtte til at optimere deres processer, men nogen har måske brug for en ekstra hånd. Derfor tilbyder vi – modsat traditionel foreningshjælp – løsninger, der rækker længere end blot den gode inspiration og hjælp-til-selvhjælp. Vi tilbyder hjælp af høj kvalitet til alle behov, der sikrer at JERES organisation kommer godt i mål og sikrer at de nye tiltag varer ved.

Gratis rådgivning

Udvalgte kommune har valgt at "købe" nogle af vores timer fri, og stille dem gratis til rådighed for foreninger og haller. Det betyder, at I kan få hjælp fra os på kommunens regning. Klik på den ønskede kommune nedenfor at læse mere.

Rådgivningspakker

Vi tilbyder rådgivningstimer til dem, som har brug for hjælp til større eller mindre opgaver. Timerne kan bruges til forskelligt - f.eks. sparring og rådgivning. De kan også bruges at få løst mindre tekniske opgaver - eller holde møde med de frivillige.

Conventus-hjælp.dk

Conventus-Hjælp er et online univers, der gennem korte, præcise videoer og trin-for-trin guides hjælper dig trygt igennem alle de forskellige funktioner, som Conventus tilbyder. Vi gennemgår sammenhængene mellem modulerne og viser dig de mest brugbare måder at skrue jeres Conventus-platform sammen på, så den passer til lige netop jeres behov.

Det siger vores kunder: