Basis-abonnement

Til foreninger og andre organisationer med behov for støtte og vejledning i almindelige dagligdagsudfordringer.

Selv om man er godt i gang med Conventus til medlemsadministration og regnskab, er vores erfaring, at det kan være svært at huske, hvordan det er med de funktioner, man sjældent bruger; fx holdoprettelse ved sæsonstart eller regnskabsafslutning. 

Til at understøtte jeres Conventus-brug har vi derfor udviklet en procesbaseret onlinehjælp, der viser, hvad der skal gøres – og nok så vigtigt – i sammenhæng med systemets andre moduler.

Du får adgang til dokumenter, som du kan printe og have på skrivebordet foran dig samt et videounivers, hvor løsningerne gennemgås “klik for klik”.

Vores erfaring er også, at mange sætter pris på personlig hjælp til løsning af lige netop dit problem. Derfor får I med abonnementet mulighed for at booke en af vores konsulenter 12 gange om året af et kvarters varighed. I booker selv tid online ved at følge det tilsendte link og angiver kort, hvad problemet er. På den måde har I mulighed for at vælge, hvornår det jer bedst at mødes med en af vores velforberedte konsulenter via et online link.

Skulle I have brug for yderligere assistance, kan I købe Ekstra-Hjælp med 10% rabat. 

Conventus har mange hjørner og kroge, og derfor kan der være mange måder at bruge systemet på til at samme mål. Derfor har vi sammen med vores kunder etableret et ERFA-netværk, hvor alle kan bidrage med inspiration og gode erfaringer. 

PRIS: fra 3.900 kr. om året
Basis-abonnementet har en samlet værdi på 5.455 kr. Jeres besparelse: 1.555 kr.